Åkeri Helsingborg

Helsingborg är något av ett nav i södra Sverige, och för de som idkar verksamhet i denna stad så är tillgång till kvalitativa transportalternativ ett självklart måste. Orten fungerar lite som Sveriges port till Danmark och resten av Europa i och med Öresund, så det är inte konstigt att efterfrågan på transport här är stor.

Vilka är vi?

Expressbolaget Budservice har verkat som åkeri i Helsingborg i årtionden. Vi har etablerat en stark bas av ständigt återkommande kunder som stadigt utökas år för år. Till oss kommer de som vill ha ett vänligt och personligt bemötande samt transportlösningar som uppfyller alla möjliga behov. Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg, och efter 30 år så kan vi staden som vår egen ficka – från Mariastaden och Ringstorp i norr till Ättekulla och Råå i söder. Dessa är bara några av anledningarna till att vi utvecklats till ett åkeri i Helsingborg att räkna med.

Helsingborg – En stad som växer

Helsingborg är en av Nordens allra äldsta städer och har under de senaste tusen åren utvecklats till en handelsstad av rang där entreprenörer, exportörer och andra affärsidkare kunnat få sina rörelser att blomstra. Det finns många aspekter som gör Helsingborg till en plats där transport är otroligt viktigt 

  • Mångfalden är stor och människor från världens alla hörn lever här. Import- och exporttrafiken är därför hög och varorna som kommer in via flyg och båt måste kunna fraktas vidare till sina mål.
  • Stadens strategiska position vid Öresund har gjort den till en blomstrande industristad. En kedja är dock inte starkare än sin svagaste länk, och utan transport från och till fabrikerna så stannar produktionen. Se därför till att välja ett välrenommerat åkeri i Helsingborg.

För många växande företag så är det inte gångbart att införskaffa egna fordon för att transportera varor och dylikt, och då är det viktigt att ha tillgång till ett prisvärt alternativ som får jobbet gjort både snabbt och effektivt. Hos oss finner du en mångfaldig flotta av fordon som kan tackla de flesta jobb med bravur.

Små eller stora transporter

Oavsett om du ska frakta några pallar med frysvaror till en butik, en uppsättning råvaror för en fabrik eller en möbel till en lägenhet, så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag om du har frågor eller vill få en prisupplysning.