Budfirma Helsingborg

Dugliga budfirmor i Helsingborg finns det flera av, men varför nöja sig med en duglig när du kan få en av de bästa budfirmorna? Expressbolaget Budservice har varit aktiva i Helsingborg i 30 år och vet hur man levererar en mängd olika laster på absolut bästa sätt. Med våra många år av kvalitativ service bakom oss så har vi etablerat oss som ett företag som det går att lita på när det kommer till leveranser. Vi erbjuder:

  • Kostnadseffektiva lösningar
  • Snabba leveranser
  • Kunnig personal
  • Service där kundens behov alltid står i fokus
  • Flexibilitet

En välutrustad budfirma i Helsingborg

Problemet med många andra budfirmor i Helsingborg är att de strikt inriktar sig på större leveranser utan att erbjuda några alternativ för de som har mindre objekt som de behöver frakta. Detta är ett problem som inte existerar hos Expressbolaget Budservice. Vi har en stor vagnpark med fordon som passar alla jobb, oavsett storlek. Har du bara en liten last, använder vi vår mindre lastbil med plats för ca 16 kubikmeter. Ska du däremot flytta ett helt bohag så har vi istället en större lastbil som bör passa dina behov. Är det däremot en möbelbutik som måste frakta ett stort antal soffor så kanske en av våra dragbilar passar bättre, och har du en större mängd att frakta så har vi dessutom dragbilar med dubbla släp.

Vi klarar det svårhanterliga

Har du varor som måste hållas kalla så kan vi också hjälpa dig. Vi har bilar som klarar av att hålla både kyl- och frysvaror i rätt temperatur tills de anländer till destinationen.

Vi har utrustning som täcker de flesta behov, och denna bredd kan även ses i vår kunniga personals expertis. Alla våra medarbetare är fullt utbildade och dessutom noga utvalda för sin genuint trevliga serviceinriktning.