Om oss

Expressbolaget Budservice startade som ett familjeföretag i Bjuv, cirka 1.5 mil öster om Helsingborg. Företaget grundades av Jan Gustavsson och hans fru Gun Gustavsson och det gick inledningsvis under namnet Budservice. Företaget etablerade sig snabbt som ett pålitligt och prisvärt företag för transport och snart blev man tvungna att flytta till större och bättre lokaler i Helsingborg för att firman skulle kunna växa och ta hand om alla kunder.

Efter en tid förvärvade man firman Expressbolaget och ändrade i samband med det namn till Expressbolaget Budservice i Helsingborg, vilket är vad vi kallar företaget än idag. När Jan och Gun under 2008 beslutade att man styrt skutan tillräckligt långt så stod sonen Kenneth och hans fru Sofia redo att ta över vid rodret. Företaget värnar fortfarande lika starkt om den personliga service och stora kunskap man under åren arbetat fram, kunderna är i ständigt fokus.

Expressbolaget Budservice har alltid varit ett familjeföretag, och det är så vi fortsätter att driva det än idag. Vi värderar personlig service och att knyta kundkontakter som håller i åratal.

Vår kunniga personal står alltid redo att svara på dina frågor, så tveka inte att höra av dig redan idag om du har funderingar kring vårt företag och våra tjänster.

Vi sponsrar HIF.

Varmt välkomna till oss på Expressbolaget Budservice när du är i behov av bud i Helsingborg!